Draagmuur slopen is het verwijderen van draagmuren die ondersteunen en dragen aan structuren. Ons team is gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren zonder schade aan de structuren die ze dragen..

Shenhoff Sloopbedrijf gaan zo werken :

1. Stempels plaatsen

Natuurlijk kan een draagmuur niet zomaar verwijderd worden. Het gewicht dat de draagmuur voorheen ondersteunde moet opgevangen worden. Dit doen we met stempels. Deze plaatsen we vóór het slopen van de muur, zodat de muur in feite niets meer draagt wanneer deze gesloopt wordt. Zo wordt voorkomen dat er scheuren in de muren ontstaan of de veiligheid in het geding komt.

2. De draagmuur verwijderen

Vervolgens is het tijd om de draagmuur daadwerkelijk te verwijderen. Dit doen onze slopers vakkundig, snel en voorzichtig. Dankzij de geplaatste stempels wordt de muur keurig ‘opgevangen’ en ontstaat er geen gevolgschade aan uw woning of pand.

3. Wij ruimen het puin voor u op

Na het verwijderen van de draagmuur houdt u alleen het puin nog over. Wij kunnen het puin in overleg op locatie achterlaten, zodat u het zelf kunt afvoeren of door een ander bedrijf kunt laten afvoeren. Het is echter ook mogelijk om het puin door ons te laten afvoeren na het slopen van de draagmuur, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Laat dat zeker vooraf weten, zodat we hier tijdens het opstellen van een duidelijke, maar scherpe offerte, rekening mee kunnen houden. Op deze manier krijgt u een offerte op maat, en wordt u volledig ontzorgd.

Regio’s :

Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Arnhem, Breda, Den Bosch, Haarlem, Utrecht, Almelo, Nijmegen, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Wageningen, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Helmond, Roermond, Oss, Apeldoorn, Culemborg, Veenendaal, Ede, Loosdrecht, Tilburg, Amstelveen, Roosendaal, Gouda, Spijkenisse, Tiel, Ridderkerk, Weert, Sittard, Berghem, Best, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Geertruidenberg, Goirle, Vught, Uden