BStrippen kantoor? Wat is dat en waarom zou dat moeten? Gaat u binnenkort uw gehuurde kantoor verlaten? Dan krijgt u te maken met de opleveringsvoorwaarden van uw verhuurder. Een van deze voorwaarden is vaak dat u het kantoor of de ruimte weer terug brengt in de staat als toen u het aantrof bij aanvang van de huurperiode.

Het strippen en in oorspronkelijke staat terug brengen van kantoren is één van de specialiteiten van Sloopbedrijf Shenhoff

Het strippen van een kantoorruimte of kantoorgebouw houdt in dat we onder andere het tapijt, systeemwanden, systeemplafond, installaties en de bekabeling verwijderen. Geen kantoorruimte te klein en geen kantoorgebouw te groot! Mede door een bijna unieke werkwijze levert u dit gegarandeerd een besparing op van minimaal 20% tot 50% in vergelijking met andere sloopbedrijven!

Wat is kantoor strippen?

Casco strippen kantoor, ieder bedrijf krijgt er vroeg of laat een keer mee te maken. Dit kan zijn wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizing, in verband met beëindiging van de bedrijfsactiviteiten, of anders. Een kantoor strippen houdt kort gezegd in: het in oorspronkelijke staat terug brengen van een ruimte of een gebouw.

Vaak zijn er allerlei zaken aangebracht zoals tapijt, vloertegels, systeemplafonds, wanden, etc. Ook de sanitaire ruimtes zullen weer helemaal moeten verdwijnen wanneer deze er niet inzaten bij aanvang van de huurperiode.

Daarnaast kan het zijn dat er ook allerlei installaties zijn aangebracht in het pand. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld airco installaties, verwarming, luchtbehandeling, etc. Ook dit zal er allemaal weer uit moeten. Veilig en verantwoord aftappen van schadelijke stoffen en afvoeren van deze installaties.

Werkwijze kantoor strippen

Over het algemeen komen steeds dezelfde werkzaamheden naar voren bij strippen kantoor. We beginnen met het verwijderen van de achter gebleven losse spullen zodat de ruimtes helemaal leeg zijn. Hierna beginnen we met het verwijderen van de wanden zodat we straks makkelijker het tapijt er uit kunnen trekken.

Als deze wanden allemaal weg zijn halen we het (meestal gelijmde) tapijt eruit. Dit zodat we straks met de rolsteiger makkelijker kunnen rijden over de betonvloer om het systeemplafond te verwijderen.

Na het verwijderen van het tapijt (of laminaat, vloertegels, linoleum, etc) gaan we het plafond inclusief verlichting en luchtroosters verwijderen. Eventuele kabels die weg moeten zullen meteen worden afgeknipt. Hierna gaan we de luchtbehandeling kanalen, airco´s en overige aanwezige installaties demonteren en verwijderen.

Strippen kantoor zonder overlast

Wanneer u een kantoorruimte of een hele verdieping huurt in een verzamelgebouw dan kan het zijn dat er tijdens kantooruren geen overlast mag worden veroorzaakt. Voor een flink aantal werkzaamheden is dit geen probleem om deze zonder al te veel overlast uit te voeren maar soms ontkomen we hier niet aan. Denk aan het verwijderen van vastgelijmd tapijt met een tapijtstripper, het verwijderen van wand of vloertegels met een breekhamer, het slopen van muren, etc.

Sloopbedrijf Shenhoff is daarom ook na de reguliere werktijden, ´snachts, in de weekenden én in de vakanties volledig inzetbaar!

Wat kost strippen kantoor?

Regelmatig wordt er gevraagd naar een vierkante meter prijs voor het strippen van een kantoor. Hier kunnen we niet echt direct een antwoord opgeven want zoiets als een vaste vierkante meter prijs bestaat gewoonweg niet. Er zijn diverse factoren die de prijs bepalen. Denk dan aan aantal verdiepingen, aantal m2 totaal, aard van de werkzaamheden, gelijmd of los gelegd, muren of gipswanden, etc.

Prijs strippen kantoor

Wat de prijs exact wordt voor het strippen van uw kantoorruimte of kantoorgebouw kunnen we pas vaststellen wanneer we meer informatie en een overzicht van alle werkzaamheden hebben. Wij begrijpen dat u niet alle informatie bij de hand heeft die wij graag willen weten. En waarschijnlijk bent u ook veel te druk om alles op te gaan meten, te kijken hoe het is bevestigd, etc.

Daarom komen we dan ook graag geheel vrijblijvend (en zonder kosten) bij u langs om het kantoor en de werkzaamheden te bekijken en op te nemen. Om een afspraak te maken kunt u het beste gebruik maken van het offerte formulier op onze website. Vul dit formulier zoveel mogelijk in en we komen zo snel mogelijk bij u terug voor een afspraak.

Een van onze buitendienst medewerkers komt dan bij u langs om het pand of de ruimte bezichtigen. Hij zal dan met u door door de ruimte(s) heen lopen en ondertussen zullen er wat vragen worden gesteld, foto´s worden gemaakt en bepaalde zaken opgemeten, etc. Nadat de fotos en notities afgeleverd zijn op kantoor gaan we meteen met uw offerte bezig. Vaak ontvangt u de volgende dag al de offerte!

Regio’s :

Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Arnhem, Breda, Den Bosch, Haarlem, Utrecht, Almelo, Nijmegen, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Wageningen, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Helmond, Roermond, Oss, Apeldoorn, Culemborg, Veenendaal, Ede, Loosdrecht, Tilburg, Amstelveen, Roosendaal, Gouda, Spijkenisse, Tiel, Ridderkerk, Weert, Sittard, Berghem, Best, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Geertruidenberg, Goirle, Vught, Uden