Keuken Verwijderen

Keuken verwijderen en afvoeren? Heeft u plannen voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Wij demonteren en verwijderen uw oude keuken en voeren deze af. Een keuken verwijderen doen wij over het algemeen in één dag.  Nieuwe keuken uitgezocht? Sloopbedrijf Shenhoff kan uw oude keuken verwijderen op een vakkundige wijze.

Wanneer het een kleine simpele keuken betreft met een paar wandtegels zijn we vaak voor het middaguur al klaar! Rechte keukens, keukens in L of U opstelling en keukens met kookeiland. Daarnaast verwijderen wij ook horeca keukens en bedrijfskantines. Keuken laten verwijderen inclusief wandtegels, apparatuur en afdoppen leidingen. Vloertegels verwijderen, muur slopen, etc.

Bespaar meteen geld op uw verbouwing en laat uw keuken verwijderen door een goedkoop maar professioneel sloopbedrijf!

Werkwijze keuken verwijderen

Onze werkwijze met betrekking tot het verwijderen van een keuken is in ieder huis of appartement nagenoeg hetzelfde. Eerst halen we alle losse onderdelen uit de keuken, denk dan aan plankjes in de kastjes, de deurtjes en de laatjes. Hierna demonteren we de aanwezige apparatuur en zetten deze zolang aan de kant. Wanneer er apparaten tussen zitten die u wilt behouden dan zullen wij deze voorzichtig demonteren. Na het demonteren van de apparatuur vragen we u waar de hoofdkraan zit om het water even af te sluiten.

Nu het water er af is kunnen we beginnen met het verwijderen van het keukenblok. Eerst moeten de kranen en leidingen losgekoppeld worden en de afvoer van de gootsteen moet er ook af. Wanneer dit gedaan is kan het aanrechtblad eraf en kunnen we de onderste kasten demonteren en verwijderen. Meteen als het keukenblok helemaal verwijderd is gaan we de leidingen van water en gas afdoppen zodat het water er meteen weer op kan. Misschien is het precies tijd voor een bakkie koffie?

Wandtegels keuken verwijderen

Wandtegels verwijderen in de keuken is vaak ook onderdeel van deze werkzaamheden. De wandtegels verwijderen wij met onze elektrische breekhamers met daarin een beitel. Deze beitel is plat en heeft een scherpe rand waarmee we onder de tegels kunnen komen om deze los te wrikken van de muur. Ook wanneer het om een dubbele laag wandtegels gaat kunnen wij dit verwijderen.

In veel gevallen is het verwijderen van de wandtegels dan ook relatief eenvoudig. Maar soms heb je van die keukens…

Vooral wanneer het een wat oudere keuken betreft. Vroeger werden de wandtegels vaak meteen goed vastgezet op de muur, in een dikke laag cement. Het liefst ook nog even een goedje er doorheen dat het cement nog harder maakt en het bleef jaren zitten op de muur.

Bij het verwijderen van zulke wandtegels hebben we dan ook vaak de wat zwaardere breekhamer nodig om de tegels eventueel inclusief de dikke cement laag te verwijderen van de muur.

Vloer keuken verwijderen

Wilt u het meteen goed aanpakken en moeten we de keukenvloer ook maar meteen even verwijderen? Geen probleem bij Sloopbedrijf Shenhoff! Wij verwijderen uw keukenvloer en voeren deze ook voor u af. Het maakt dan ook niet uit om welke keukenvloer het gaat.

Dit kunnen vloertegels zijn maar bijvoorbeeld ook laminaat, pvc vloer of een andere vloer. Ook wanneer er vloerverwarming aanwezig is in uw keuken hoeft dit geen probleem te zijn. Wij kunnen uw vloertegels ook dan verwijderen zonder problemen.

Daarnaast kunnen wij uw keukenvloer ook weer helemaal egaliseren.

Oude keuken afvoeren

Uw oude keuken laten verwijderen en afvoeren. Wanneer wij uw oude keuken hebben verwijderd en de wandtegels en vloer zijn ook verwijderd wanneer dit wenslijk was, dan gaan we opruimen. De keuken wordt naar buiten gebracht en in de door ons geplaatste container, in de bus of op onze aanhanger gegooid. Het zelfde geldt natuurlijk ook voor wandtegels en de apparatuur. Zodra alles weg is kunnen we de keuken afvoeren naar een afvalverwerker. De apparatuur wordt vervolgens naar een metaalrecyclingbedrijf gebracht.

Wat kost een keuken verwijderen

De kosten voor het verwijderen van een keuken lopen ver uiteen. Zo verwijderen we bijvoorbeeld een simpele rechte keuken vanaf €450,00 en bij bijvoorbeeld een uitgebreide keuken in U opstelling met kookeiland en met verwijderen van apparatuur, wandtegels en vloer kan dit oplopen vanaf € 850,00.

Genoemde bedragen zijn richtprijzen en mede afhankelijk van de afmetingen en de bijkomende werkzaamheden.

Onze prijzen zijn altijd wel inclusief voorrijkosten, materiaalkosten en stortkosten voor het afvoeren van het afval. Het bedrag wat in onze offerte staat vermeld is dan ook gewoon het bedrag dat u na afloop dient te betalen.

Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes en geen addertjes onder het gras!

Prijs keuken verwijderen opvragen

Wilt u weten wat de prijs precies is voor het verwijderen van een keuken in uw specifieke geval? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze (eerlijke!) tarieven voor keuken verwijderen . Vandaag een offerte aangevraagd is meteen dezelfde dag een prijs!

Snel en op een professionele wijze uw oude keuken laten verwijderen? Maak gebruik van ons offerte formulier, voeg er één of meerdere foto´s aan toe. Wij sturen u meteen dezelfde dag nog onze beste en zo laag mogelijke prijs!

Sloopbedrijf Shenhoff kan voor u alle soorten behang verwijderen, snel en goedkoop!

Verwijderen glasvezel behang, bouwbehang, papierbehang, fotobehang en alle andere soorten behang. Wij zorgen er voor dat elk stukje behang wordt verwijderd van uw muur en dat er niets blijft zitten. Ook een dubbele laag behang of behang dat gesausd is verwijderen wij van uw muur. Uw wanden en muren worden helemaal schoon en glad opgeleverd. Eventueel kunnen we ook reparaties uitvoeren zoals het dichten van gaatjes en scheurtjes.

Keuken Verwijderen in Regio’s : 

Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Arnhem, Breda, Den Bosch, Haarlem, Utrecht, Almelo, Nijmegen, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Wageningen, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Helmond, Roermond, Oss, Apeldoorn, Culemborg, Veenendaal, Ede, Loosdrecht, Tilburg, Amstelveen, Roosendaal, Gouda, Spijkenisse, Tiel, Ridderkerk, Weert, Sittard, Berghem, Best, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Geertruidenberg, Goirle, Vught, Uden