Laminaat Verwijderen

Laminaat verwijderen uit uw woning of appartement? U kunt het laminaat natuurlijk ook zelf verwijderen en afvoeren. Maar vergis u niet, het lijkt soms eenvoudig om het laminaat eruit te halen maar dat kan in de praktijk best wel tegenvallen soms.

Sloopbedrijf Shenhoff verwijdert laminaat uit woonkamer, gang, hal, slaapkamers en overige. Inclusief ondervloer en plintjes.

Wanneer het laminaat los is gelegd is het vaak een kwestie van de delen laminaat vloer uit elkaar trekken en de laminaat planken opstapelen. Het komt soms ook voor dat het laminaat gelijmd is op de ondervloer of dat alleen de groeven zijn gelijmd. Het verwijderen van gelijmd laminaat zal dan iets meer tijd in beslag nemen. Uiteraard voeren wij ook het oude laminaat en de ondervloer voor u af en leveren we de ruimtes netjes en bezemschoon op. Wij verwijderen snel, netjes en voor een gunstige prijs uw houten vloer!

Werkwijze laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen is relatief gezien een eenvoudige klus. Vooral wanneer het laminaat “gewoon” los is gelegd kunnen we dit zeer snel voor u opruimen en afvoeren. We beginnen zoals gewoonlijk altijd met het verwijderen van de plak plintjes. Hierna gaan we zoveel mogelijk achterin de woning of appartement beginnen met het verwijderen van de laminaat planken. Wanneer ook de slaapkamers en/of zolder van het laminaat moeten worden ontdaan beginnen we natuurlijk eerst boven.

Soms trekken we iedere plank zo los maar ook komt het voor dat het stevig in elkaar is geklikt en goed vast is gaan zitten in de loop der jaren. Grote delen laminaat vloer moeten dan eerst in losse planken worden gemaakt waarna we deze kunnen opstapelen.

Wanneer het laminaat er allemaal uit is gehaald gaan we beginnen met het verwijderen van de ondervloer. Er zijn verschillende ondervloeren voor laminaat. Zo heb je bijvoorbeeld een dunne laag schuim met aan 1 kant zilverkleurig folie en je hebt groene vloerplaten van ca 1 cm dik. Wanneer we de ondervloer ook hebben verwijderd kunnen we alles naar buiten gaan brengen.

Soorten laminaat

Wij verwijderen alle soorten laminaatvloeren. Te denken valt aan de volgende laminaat vloeren:

  • Kliklaminaat verwijderen
  • PVC laminaat verwijderen
  • Tegel laminaat verwijderen
  • V-groef laminaat verwijderen
  • Vlak laminaat verwijderen
  • Breed laminaat verwijderen
  • Kunststof laminaat verwijderen

Overige vloeren verwijderen

Behalve laminaat verwijderen kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van alle andere soorten vloeren. Denk dan bijvoorbeeld aan het verwijderen van een parketvloer, tegelvloer, houtenvloer, tapijt, pvc vloer, kurkvloer, grintvloer, etc. Maar ook het slopen van zandcementvloer, cementdekvloer, betonvloer, betonplaat, etc.

Laminaat afvoeren

Laminaat afvoeren is één van de zwaarste onderdelen van de hele klus. Een stapeltje van een plank of 10-15 weegt al gauw wat en wanneer dit bijvoorbeeld via een trap naar beneden moeten worden gesjouwd dan gaan we dit op een gegeven moment wel voelen in onze armen en benen. Wanneer de laminaat vloer in een appartement ergens op 6 hoog ligt bijvoorbeeld gebruiken we onze kar of kruiwagen om het laminaat af te voeren naar beneden.

Het laminaat wordt beneden in onze bus, aanhanger of meegebrachte container gegooid en zal later door een erkend afvalverwerkingsbedrijf worden verwerkt. Van

Wat kost laminaat verwijderen

Wat kost het om mijn laminaat uit mijn woning te laten verwijderen? Dit is een veel gestelde vraag en altijd moeten we daar op antwoorden dat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is het voor ons van belang om te weten om hoeveel vierkante meter het gaat en of het laminaat los is gelegd of dat het laminaat geheel of deels gelijmd is. Dan willen we ook graag weten waar de te verwijderen laminaatvloer zich  bevindt: begane grond, eerste verdieping of 8e etage? Wanneer wij op al deze vragen een antwoord krijgen is het niet meer zo moeilijk om een juiste vierkante meter prijs te berekenen voor het laten verwijderen van uw laminaat, parketvloer of andere houten vloer.

Prijs laminaat verwijderen

De prijs voor het verwijderen van laminaat is zoals hierboven ook al gezegd afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste het aantal m2, dan hoe het laminaat gelegd is en als laatste hoe hoog de vloer ligt. Wij verwijderen laminaat uit woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden. Gratis snelle offerte!

Offerte aanvragen laminaat verwijderen

Om de exacte prijs te weten te komen voor het laten verwijderen van het laminaat in uw specifieke geval is het raadzaam om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vertel ons om hoeveel m2 het gaat, of om hoeveel kamers, hoe het laminaat gelegd is en hoe u woont. De offerte heeft u dan binnen een paar uurtjes ontvangen!

Onze offertes zijn altijd inclusief alle kosten. Het bedrag wat in de offerte staat is dan ook gewoon het bedrag dat u moet betalen, niks meer! Uiteraard wordt dit anders wanneer u zich vergist heeft in het aantal opgegeven m2 of wanneer er bijvoorbeeld nog een vloer tevoorschijn komt (bijvoorbeeld vinyl of tapijt). Wanneer u deze extra vloer ook meteen verwijderd wilt hebben is dat geen enkel probleem en zullen we de extra kosten meteen met u bespreken.

Een offerte is gratis, geheel vrijblijvend en het verplicht u ook verder tot helemaal niets! Het invullen van het formulier duurt slechts een paar minuten en u kunt er ook nog eens geld mee besparen! Ga nu snel naar het offerte formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het laten verwijderen van uw laminaatvloer en bespaar geld.

Laminaat Verwijderen Shenhoff in Regio’s :

Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Arnhem, Breda, Den Bosch, Haarlem, Utrecht, Almelo, Nijmegen, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Wageningen, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Helmond, Roermond, Oss, Apeldoorn, Culemborg, Veenendaal, Ede, Loosdrecht, Tilburg, Amstelveen, Roosendaal, Gouda, Spijkenisse, Tiel, Ridderkerk, Weert, Sittard, Berghem, Best, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Geertruidenberg, Goirle, Vught, Uden